Profita acum de cel mai mic pret din Bucuresti !!! 2 RON / SAC

Transport moloz Bucuresti la cel mai bun pret ! 

Cere acum o oferta, e GRATIS : 0757 112 526 

Transport moloz Bucuresti, serviciul acesta este creat special pentru dumneavoastra. Va putem scapa de moloz imediat ce ne solicitati.Cu acest serviciu de transport moloz va putem scapa de moloz la saci, moloz vrac, ferestre vechi tocarie, apareate electrocasnice vechi si multe altele.

Asiguram gratuit personal pentru incarcarea molozului si a obiectelor nefolositoare in masinile noastre de 3,5 tone. Greutatea suportata 2000 kg si un volum de aproximativ 10 mc – in functie de masina repartizata.

Prin serviciul de colectare moloz se intelege ridicarea molozului direct din casa dumneavoastra si transportul acestuia pana la masinile noastre. Pentru molozul ambalat in saci de rafie, sacul se incarca la jumatate, avand o greutate de maxim 40 kg. Servicu oferit pentru lucrarile la apartamente sau spatii unde nu se poate face accesul cu masina pentru tidicare vrac.

Nu ezita si apeleaza la serviciile noastre de transport moloz pentru cel mai bun pret din Bucuresti si Ilfov, pentru servicii de calitate, rapiditate si eficienta maxima !

Logistica noastra ne permite sa intervenim rapid in orice sector din Bucuresti sau chiar Ilfov, avand la dispozitie mai multe autovehicule speciale pentru transport moloz.

Transportam moloz la sac, vrac, sau deseuri ramase in urma constructiilor (usi, geamuri, e.t.c.), sau mobila veche de care doriti sa scapati. Asiguram manipulare, ceea ce inseamna ca ne ocupam noi de totul de la incarcat pana la transportat. Putem oferi preturi foarte avantajoase pentru transport moloz !

Transport moloz din orice sector din Bucuresti!

Pentru alte detalii ne gasiti la pagina de contact.

0757.112.526